Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Den otevřených dveří knihovny

7. 10. 2023

Pozvánka na Den otevřených dveří 

SOBOTA 7. 10. odpoledne

V rámci celorepublikového Týdne knihoven letos opět chystáme Den otevřených dveří knihovny a KC. Na zábavné odpoledne jste zváni v sobotu 7. října.

Začínáme ve 14:00 hod. pohádkou pro nejmenší „Dlouhý, Široký a Bystrozraký“ ve Velkém sále. Hraje marionetové Divadlo Kozlík.

Následovat bude před knihovnou od 15:00 hod. hudební vystoupení zpěvačky a moderátorky Rádia Junior Jany Rychterové, přiveze jako vždy dobrou náladu a pořad Zpívací písničky nejen pro děti.

Od 14:30 pro vás bude k dispozici: Ateliér Markamilka s malováním na obličej a výrobou záložek, Blanka Červinková z Ateliéru U Červinků s výrobou mozaiek, Lucka Vodrážková s výrobou zdobených obalů na knížky a Lucka Šulcová ze Dvorečku s opičí dráhou pro nejmenší.

Pro malé čtenáře jsme připravili komiksovou soutěž se SpongeBobem, s odměnami od nakladatelství CREW a Kolo štěstí.

Probíhat bude charitativní bazar knih, jehož výtěžek bude věnován organizaci Linka bezpečí *.

Stánky s občerstvením: cukrová vata, popcorn, káva, palačinky a další dobroty dle počasí 😊.

Těšíme se na milé setkání s příznivci knihovny a zároveň zveme všechny ostatní, kteří si k nám ještě cestu nenašli. V sobotu 7. října od 14:00 jsou naše dveře otevřené!

 

* Linka bezpečí pomáhá dětem a studentům, kteří se dostanou do náročné životní situace nebo řeší každodenní starosti a problémy, s kterými si neví rady. Je dostupná pro klienty z celé České republiky, nonstop na telefonním čísle 116 111, ale i na chatu a v e-mailové poradně. Velkou pozornost věnuje prevenci. Její konzultanti jezdí za dětmi do škol a sportovních klubů, natáčí vzdělávací videa, podcasty a blog. Pravidelně se zapojují do odborných a veřejných akcí, které přispívají k rozvoji péče o duševní zdraví dětí a mladistvých.

 

Omlouváme se, ale odpoledne nebude možné věnovat se výpůjčkám, vracejte a půjčujte prosím mimo tuto dobu, případně vracejte do schránky v podloubí. Děkujeme za pochopení.

Podrobnosti

Datum:
7. 10. 2023
Rubrika Akce:

Během akcí se mohou pořizovat zvukové a obrazové záznamy určené k propagaci knihovny a Kulturního centra. V případě nepřístupnosti těchto internetových stránek zejména pro osoby se zdravotním postižením se pro podrobnější informace obraťte telefonicky na KC CHD tel.: 283 852 858, nebo si informace vyžádejte osobně na adrese Hrušovanské náměstí 253/5, 184 00 Praha-Dolní Chabry