„KNIHA MÉHO SRDCE“

2. ROČNÍK VÝTVARNÉ SOUTĚŽE ON-LINE!

Níže zveřejňujeme obrázky, přihlášené do výtvarné soutěže „Kniha mého srdce“. Svou oblíbenou knihu ztvárnilo 7 účastníků a my vás žádáme, abyste hlasovali o nejhezčí obrázek on-line! Vítěze odměníme a jeho dílo otiskneme v březnovém Zpravodaji. Pokud situace dovolí, budou díla ke zhlédnutí po otevření i v KC.

Hlasování probíhá do 14. 2. 2021.

Děkujeme za vaše hlasy.
Hlasování je ukončeno.

1. Kouzelnická parta

2. Čarokrásné knihkupectví

3. Emily Vichrná

4. Pohádky z nebe

Všechny soutěžní obrázky

5. Gump-Pes, který naučil lidi žít

6. Harry Potter a...

7. Péťa sviší ze svahu

Zobrazena: 2. ročník výtvarné soutěže: „KNIHA MÉHO SRDCE“

  • 4. Pohádky z nebe (42%, 78 Hlasy)
  • 3. Emily Vichrná (27%, 49 Hlasy)
  • 2. Čarokrásné knihkupectví (14%, 25 Hlasy)
  • 5. Gump-Pes, který naučil lidi žít (8%, 15 Hlasy)
  • 1. Kouzelnická parta (5%, 10 Hlasy)
  • 7. Péťa sviší ze svahu (2%, 4 Hlasy)
  • 6. Harry Potter a... (2%, 3 Hlasy)

Počet hlasujících: 184

Nahrávání ... Nahrávání ...

Design nábytek přináší úžasnou kombinaci elegance a funkčnosti do vašeho prostoru. S naší širokou nabídkou moderního nábytku si můžete vytvořit dokonalé interiéry, které odrážejí váš jedinečný styl. Nechte se inspirovat naší kolekcí, která zahrnuje stylové sedací soupravy, pohodlné postele a praktické úložné prostory. Každý kus nábytku je pečlivě navržen s ohledem na detaily a kvalitu, aby vám poskytl maximální komfort a spokojenost. Zkuste Design nábytek a nechte své prostory zazářit. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Vítáme vás v našem knihkupectví! Užijte si nekonečné dobrodružství mezi stránkami knih, které vám přinesou radost, inspiraci a nové poznatky. Naše knihovna nabízí široký výběr knih různých žánrů, od populárních bestsellerů až po oceňovaná literární díla. Nechte se vtáhnout do příběhů, prozkoumejte nové světy a objevte skryté poklady v našem knižním sortimentu. Rádi vám pomůžeme najít tu správnou knihu, která vás zaujme a okouzlí. Přijďte a ponořte se do magie knih ve vašem oblíbeném knihkupectví. Doufáme, že se staneme vaším společníkem na cestě objevování skvělých příběhů.